Afscheidsfotografie

Als fotograaf word je vaak gevraagd voor het maken van foto’s als er iets te vieren is. Helaas zijn er ook sombere en verdrietige momenten. Veel te vaak missen we die ene foto, omdat er simpelweg nooit de tijd voor is genomen of niet aan gedacht is. Terwijl mooie beelden uiteindelijk voor nabestaanden van onschatbare waarde kunnen zijn als mooie tastbare herinnering of voor het verwerken van het verlies van een dierbare. 

Levensboeken

afscheidsfotografie
afscheidsfotografie
afscheidsfotografie

Een mooie manier om herinneringen te vereeuwigen in een prachtig album of misschien wel in een levensboek. Een boek vol met dierbare en waardevolle momenten. Foto’s van vroeger, uw levensverhaal en recente foto’s gebundeld. Een uniek cadeau waar jarenlang plezier aan beleefd wordt. Niet alleen door u zelf, maar ook door uw kinderen en kleinkinderen.

Portfolio

Afscheidsfotografie

Familie van Geenen en Houterman

Opa van Geenen kreeg een fotoshoot cadeau voor zijn negentigste verjaardag. Helaas is hij niet zo heel lang daarna vrij plotseling overleden. Voor de familie zijn de foto's een fijne, tastbare herinnering van opa en hebben zij gebruik kunnen maken van een mooie portretfoto op zijn bidprentje. 

Afscheidsfotografie

Rob en Kay

Het overlijden van je huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Wat is het dan fijn als er mooie foto's van zijn voordat je afscheid moet nemen van je maatje. Kay is inmiddels overleden. 

Afscheidsfotografie

Twan, Moniek, Niki en Bruno

De gezondheid van Bruno ging hard achteruit. Hij was ook al veertien jaar. Daarom besloten Twan en Moniek nog mooie foto's te laten maken voordat ze afscheid moesten nemen van Bruno.